ΟΔΟΠΟΙΙΑ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ 3ο ΜΕΡΟΣ

         Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για τις σημερινές εξελίξεις στο ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
Πριν από αυτό θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ΔΗΜΟΣΙΑ το SITE ΑΧΑΡΝΟΡΑΜΑ , το BLOG ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΒΑΡΟΜΕΤΡΟ  και το   BLOG ΦΥΛΑΡΧΟΣ (που ανεβοκατέβασε την ανάρτησή μας για αυτό το θέμα,όπως μας πληροφόρησαν)που με τις αναρτήσεις τους βοήθησαν να γίνουμε γνωστοί (σαν
 BLOG) και να μαζευτεί πολύς κόσμος στα γραφεία του σύλλογου ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ.
     Παρών ήταν ο κ.ΟΙΚΟΝΟΜΑΚΗΣ  που μας ενημέρωσε για το έργο και την χρηματοδότησή του μέχρι το τέλος της προηγούμενης ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΡΧΗΣ. Παρών ήταν και ο κ.ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ που ενδιαφέρθηκε για ΌΛΑ τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΠΑΝΟΡΑΜΑ. Και οι δύο δεσμεύτηκαν για να προωθήσουν το θέμα άμεσα στο ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ και ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ  αντίστοιχα.
      Ενημερώθηκαν και οι δύο πως από καιρό έχει περάσει η ΚΟΚΚΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ για αυτό το θέμα.Το Δ.Σ.  του συλλόγου θα συνεδριάσει αυτές τις μέρες για να πάρει απόφαση για τις κινητοποιήσεις που θα πάρουν οι κάτοικοι του ΠΑΝΟΡΑΜΑΤΟΣ εάν κολλήσει πάλι το θέμα.
     Επίσης έγινε λεπτομερής ενημέρωση και συζήτηση από το πρόεδρο, αντιπρόεδρο και συνδημότες  μας για το μεγάλο θέμα της ΧΩΜΑΤΕΡΗΣ.Παρών  ήταν :και μέλη της ΑΠΟ ΤΗΝ  ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑ ΦΥΛΗΣ για τη χωματερή που μας ενημέρωσαν για τα ψέμματα και τα παιχνίδια που γίνονται πάνω στα ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .Μας περιμένουν όλους μας  καλού

Στην  Ανοιχτή Συνέλευση, τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2011,
στις 18:00, στο Δημαρχείο Άνω Λιοσίων για την συγκρότηση Επιτροπής Αγώνα και τον προγραμματισμό κινητοποιήσεων.  τη Δευτέρα 16 Μαΐου 2011


Να μην ξεχάσω να ενημερώσω τόσο τον πρόεδρο και τους αναγνώστες μας πως οι ΦΩΤΟ είναι τωρινές και ότι τα σχόλια ακολουθούν τις εικόνες όχι σχόλιο και μετά εικόνα.Αυτό σας το λέω γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα κενά και ίσως μερικοί να μπερδευτήκατε. Οφείλετε στην απειρία μας και πιστεύω πως σύντομα θα γίνουμε καλύτεροι.
                                                                                                 ΠΑΝΟΡΑΜΙΤΗΣ



Δημοσίευση σχολίου

3 Σχόλια

  1. Καταρχήν να συγχαρώ τους διαχειριστές του ιστολογίου σας για την προσπάθεια αυτήν που ξεκινήσατε, είμαι από τους ανθρώπους που στηρίζω και ενθαρρύνω τέτοιες πρωτοβουλίες και πιστεύω στην πραγματική ενημέρωση των συνδημοτών μας μέσα από το διαδύκτιο.
    Πρέπει να σας αναφέρω ότι η διαδικτυακή ενημέρωση μέσα από τα ιστολόγια μας έχει σαν σκόπό την αληθινή ενημέρωση και βλέπουμε πως το κουβάρι της ενημέρωσης ξετυλίγεται με νέες προσπάθειες όπως η δική σας.
    Ωφείλω να ομολογήσω ,γιατί θέλω να είμαι ειλικρινής ότι οι φωτογραφίες σας είναι όντως τωρινές αλλά δεν είχα προλάβει να τις δω.
    θα ήθελα επίσης να διευκρινήσω γιατί ίσως δεν το ανέφερα στην σημερινή μας συνάντηση ( με τόσα και τόσα που είπαμε) ότι εκκρεμεί συνάντηση με τους υπόλοιπους ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ και φορείς ,όπως και με την ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ για τις περαιτέρω ενεργειές μας .Γι αυτό και θα ήθελα να διευκρινήσετε στην ανάρτηση σας ότι το ΚΑΛΕΣΜΑ που έχετε αναρτήσει είναι ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ ΦΥΛΗΣ για να μην υπάρξουν τυχόν παρερμηνείες .Καθώς δεν φαίνεται αυτό ξεκαθαρα στην παραπάνω ανάρτηση σας και καθώς εκκρεμμεί η συνάντηση που σας προανέφερα .

    Σκοπός μας και προσπάθεια μας είναι ,όλων των Συλλόγων, να είμαστε προσεκτικοί στις ενέργειες μας για να μην απογοητεύσουμε για άλλη μια φορά όσους πιστεύουν στις προσπαθειές μας.
    Ευχαριστώ για την φιλοξενία σας

    για το Δ.Σ
    ο πρόεδρος
    του Συλλόγου Πανοράματος
    Δαδάνης Νικηφόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κύριε ΔΑΔΑΝΗ ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.Η διευκρίνηση έγινε.Για οποιδήποτε λάθος μας είμαστε εδώ για να το διορθώνουμε και εννοείται πως δεν έχουμε την πρόθεση να βλάψουμε κανένα παρά μόνο να ενημερώνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγώ ευχαριστώ και πιστεύω πως τελικά θα πετύχουμε πολλά αφού ο σκοπός μας είναι η βελτίωση της ζωής μας και της καθημερινότητας μας......


    keep blogging......

    ΑπάντησηΔιαγραφή