ΠΕΜΠΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ



ΠΕΜΠΤΟ ΠΤΩΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΜΑΤΕΡΗ ΤΩΝ ΑΝΩ ΛΙΟΣΙΩΝ
Κύκλωμα αλλοδαπών «μυρίζεται» η Αστυνομία Το πέμπτο μέσα σε λίγους μήνες ανθρώπινο πτώμα ήρθε στην επιφάνεια χτες το απόγευμα στην χωματερή των Άνω Λιοσίων. Μία 30χρονη Ασιατικής καταγωγής γυναίκα βρέθηκε μέσα σε πλαστικό σάκο...

Το πέμπτο μέσα σε λίγους μήνες ανθρώπινο πτώμα ήρθε στην επιφάνεια χτες το απόγευμα στην χωματερή των Άνω Λιοσίων. Μία 30χρονη Ασιατικής καταγωγής γυναίκα βρέθηκε μέσα σε πλαστικό σάκο.
Το πτώμα εντόπισαν υπάλληλοι της χωματερής, οι οποίοι ειδοποίησαν την Αστυνομία.
Προανάκριση για την υπόθεση κάνει η Ασφάλεια Αττικής. Εκτιμάται ότι πρόκειται για δολοφονία για προσωπικές διαφορές μεταξύ αλλοδαπών και πως στη συνέχεια οι δράστες πέταξαν το πτώμα στη χωματερή για να το εξαφανίσουν.
Έντονα ερωτηματικά, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός πως πλέον η χωματερή έχει γίνει η… εύκολη λύση για τον κάθε δολοφόνο, καθώς σκοτώνουν ανθρώπους άνανδρα κι ύστερα για να ξεφορτωθούν τα ίχνη τους τους πετούν σε κάδους απορριμμάτων οι οποίοι εν συνεχεία μεταφέρουν τα απορρίμματα στο… βουνό της χωματερής Άνω Λιοσίων. Σύμφωνα με πληροφορίες οι υπάλληλοι, επειδή η χωματερή ήταν κλειστή δύο μέρες, δεν κατάφεραν να εντοπίσουν και να ελέγξουν πιο απορριμματοφόρο έριξε τα συγκεκριμένα σκουπίδια που ήταν μέσα και το άψυχο κορμί της νεαρής γυναίκας. Όμως οι πληροφορίες λένε πως η αστυνομία εστιάζει σε κύκλωμα ομοεθνών αλλοδαπών που ενεργεί κυρίως στην Αττική.
πηγή acharnorama.gr

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια